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TOAST • CREAM CHEESE • STRAWBERRY • PICKLED RED ONION ⁠• GR'EAT GRANOLA GLORY

BRUNCH DINNER GLORY LUNCH SAVOURY SPRING SUMMER

TOAST • CREAM CHEESE • STRAWBERRY • PICKLED RED ONION ⁠• GR'EAT GRANOLA GLORY
english

INGREDIENTS for 2 toasts
Pickled red onions (marinate 6h)

  • 2 big red onions 
  • white vinegar 
  • apple cider  
  • water 
  • 1 tsp. cane sugar
  • sea salt & pepper (peppercorns)

Toasts

  • 6 strawberries, approximately (!attention point: buy it organic as the most concentrated fruit in pesticide)
  • 75 g cream cheese 
  • 30 g feta cheese 
  • 1 lime
  • a few basilic leaves
  • balsamic cream
  • olive oil
  • salt & pepper
  • 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 buckwheat & sesame, mustard, provencal herbs, cashew nuts
INSTRUCTIONS
Pickled red onions
  1. Slice the red onions in thin slices
  2. Boil some water ⁠
  3. Place the onions into a jar and add white vinegar, cider, 1 tsp. cane sugar and the salt & pepper. You should arrive +- at the half of jar capacity, onions included, but adapt according to your taste. 
  4. Then pour the boiled water until it covers the whole mixture in the jar ⁠
  5. Let it marinade for at least 6 hours. Keeps well in the refrigerator. 

Toast

  1. Spread the toast with a thick layer of cream cheese, add a drizzle of olive oil and salt & pepper⁠
  2. Cover the toast with the pickled red onion slices
  3. Top with sliced strawberries and sprinkle the feta cheese across the toast
  4. Finish with a drizzle of balsamic cream, the lime zest and the basilic⁠
  5. Add the extra magical topping: ⁠𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 buckwheat & sesame, mustard, provencal herbs, cashew nuts

 

TOAST • FROMAGE FRAIS • FRAISES • OIGNONS ROUGES MARINES GR'EAT GRANOLA GLORY
français

INGREDIENTS pour 2 toasts
Oignons rouges marinés (marinez min 6h)

  • 2 gros oignons rouges 
  • vinaigre de vin blanc
  • cidre de pomme
  • eau 
  • 1 càc de sucre de canne 
  • sel marin et grains de poivre

Toasts

  • 6 fraises, environ (! attention: achetez-les bio car c'est le fruit le plus contaminé aux pesticides) 
  • 75 g de fromage frais
  • 30 g de feta
  • 1 citron vert
  • quelques feuilles de basilic
  • crème de balsamique 
  • huile d'olive
  • sel et poivre
  • 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 sarrasin & sésame noir, moutarde, herbes de Provence, noix de cajou
PREPARATION
Oignons rouges marinés
  1. Coupez les oignons rouges en fines lamelles 
  2. Faire bouillir une casserole d'eau
  3. Placez les oignons dans un bocal que vous pouvez fermer hermétiquement, ajoutez du vinaigre blanc, du cidre, 1 càc de sucre de canne et le sel & poivre. Vous devriez arriver à +- la moitié du bocal, oignons inclus, à adapter selon vos goûts. 
  4. Remplissez ensuite l'autre moitié d'eau chaude ⁠
  5. Laissez mariner le tout pendant minimum 6h. Se conserve bien au frigo.

Toast

  1. Tartinez une couche épaisse de fromage frais sur le toast, recouvrez d'un filet d'huile d'olive et sel & poivre. 
  2. Recouvrez le toast de lamelles d'oignons marinées
  3. Ajoutez les fraises coupées en deux et effritez la feta par-dessus
  4. Ajoutez un filet d'huile d'olive, le zeste d'un citron vert, un filet de crème de balsamique et quelques feuilles de basilic 
  5. Terminez avec une touche de magie: ⁠𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 sarrasin & sésame noir, moutarde, herbes de Provence, noix de cajou



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