SWEET POTATOES • RICOTTA • MASHED AVOCADO • GR’EAT GLORY
RECIPE (for 2 persons) - EN
INGREDIENTS
- 2 medium-sized sweet potatoes
- 100g fresh ricotta cheese
- 1 avocado
- 1 lime
- 1 red onion
- Spring onion
- Chive
- Balsamic vinegar cream
- Black Pepper
- GR'EAT granola Glory
INSTRUCTIONS
- Pre-heat the oven at 180°C.
- Wash the sweet potatoes. Dry them & put them in a baking tray. Bake for about 45 min (until you can pierce the sweet potatoes easily with a fork).
- Slice the red onions in thin slices.
- Mash the avocado with some pepper & lime juice
- Cut the sweet potatoes length-wise in two.
- Add the following layers:
- The mashed avocado
- The chopped red onion
- Ricotta cheese
- Black pepper
- Balsamic vinegar cream
- GR'EAT Glory
- Spring onion & chive
- Serve & share with good company!
RECETTE (pour 2 personnes) - FR
INGREDIENTS
INGREDIENTS
- 2 patates douces de taille moyenne
- 100 g de ricotta fraîche
- 1 avocat
- 1 citron vert
- 1 oignon rouge
- Oignon de printemps
- Ciboulette
- Crème au vinaigre balsamique
- Poivre noir
- GR'EAT granola Glory
INSTRUCTIONS
- Préchauffez le four à 180°C.
- Lavez les patates douces. Séchez-les et mettez-les dans une plaque de cuisson. Faites cuire pendant environ 45 minutes (jusqu'à ce que vous puissiez percer les patates douces facilement avec une fourchette).
- Coupez les oignons rouges en fines lamelles.
- Écrasez l'avocat avec un peu de poivre et de jus de citron vert
- Coupez les patates douces en deux dans le sens de la longueur.
- La purée d'avocat
- L'oignon rouge haché
- La ricotta
- Poivre noir
- Crème au vinaigre balsamique
- GR'EAT Glory
- Oignons de printemps et ciboulette
- Servez et partagez en bonne compagnie !
RECEPT (voor 2 personen) - NL
INGREDIËNTEN
- 2 middelgrote zoete aardappelen
- 100g verse ricotta kaas
- 1 avocado
- 1 limoen
- 1 rode ui
- Lente-ui
- Bieslook
- Balsamico azijnroom
- Zwarte peper
- GR'EAT granola glory
INSTRUCTIES
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Was de zoete aardappelen. Droog ze af en leg ze op een bakplaat. Bak ze voor ongeveer 45 min. (tot je de zoete aardappelen gemakkelijk kunt doorboren met een vork).
- Snijd de rode uien in dunne plakjes.
- Pureer de avocado met wat peper en limoensap.
- Snijd de zoete aardappelen in de lengte in tweeën.
- Voeg de volgende lagen toe:
- De avocadopuree
- De gesnipperde rode ui
- Ricotta-kaas
- Zwarte peper
- Balsamico azijnroom
- GR'EAT Glory
- Lente-ui & bieslook
- Serveer & deel met goed gezelschap!
Leave a comment
Please note, comments must be approved before they are published