Cart 0

SWEET POTATOES • RICOTTA • MASHED AVOCADO • RED ONION • SPRING ONION • CHIVE • GR’EAT GLORY

DINNER LUNCH

RECIPE (for 2 persons) - EN
INGREDIENTS
  • 2 medium-sized sweet potatoes
  • 100g fresh ricotta cheese
  • 1 avocado
  • 1 lime
  • 1 red onion
  • Spring onion
  • Chive
  • Balsamic vinegar cream
  • Black Pepper
  • GR'EAT granola Glory

INSTRUCTIONS

  1. Pre-heat the oven at 180°C.
  2. Wash the sweet potatoes. Dry them & put them in a baking tray. Bake for about 45 min (until you can pierce the sweet potatoes easily with a fork).
  3. Slice the red onions in thin slices.
  4. Mash the avocado with some pepper & lime juice
  5. Cut the sweet potatoes length-wise in two.
  6. Add the following layers:
  • The mashed avocado
  • The chopped red onion
  • Ricotta cheese
  • Black pepper
  • Balsamic vinegar cream
  • GR'EAT Glory
  • Spring onion & chive
  • Serve & share with good company!

 

RECETTE (pour 2 personnes) - FR

INGREDIENTS
  • 2 patates douces de taille moyenne
  • 100 g de ricotta fraîche
  • 1 avocat
  • 1 citron vert
  • 1 oignon rouge
  • Oignon de printemps
  • Ciboulette
  • Crème au vinaigre balsamique
  • Poivre noir
  • GR'EAT granola Glory
INSTRUCTIONS
  1. Préchauffez le four à 180°C.
  2. Lavez les patates douces. Séchez-les et mettez-les dans une plaque de cuisson. Faites cuire pendant environ 45 minutes (jusqu'à ce que vous puissiez percer les patates douces facilement avec une fourchette).
  3. Coupez les oignons rouges en fines lamelles.
  4. Écrasez l'avocat avec un peu de poivre et de jus de citron vert
  5. Coupez les patates douces en deux dans le sens de la longueur.
Ajoutez les couches suivantes :
  • La purée d'avocat
  • L'oignon rouge haché
  • La ricotta
  • Poivre noir
  • Crème au vinaigre balsamique
  • GR'EAT Glory
  • Oignons de printemps et ciboulette
  • Servez et partagez en bonne compagnie !

 

RECEPT (voor 2 personen) - NL

INGREDIËNTEN

  • 2 middelgrote zoete aardappelen
  • 100g verse ricotta kaas
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 rode ui
  • Lente-ui
  • Bieslook
  • Balsamico azijnroom
  • Zwarte peper
  • GR'EAT granola glory

INSTRUCTIES

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was de zoete aardappelen. Droog ze af en leg ze op een bakplaat. Bak ze voor ongeveer 45 min. (tot je de zoete aardappelen gemakkelijk kunt doorboren met een vork).
  3. Snijd de rode uien in dunne plakjes.
  4. Pureer de avocado met wat peper en limoensap.
  5. Snijd de zoete aardappelen in de lengte in tweeën.
  6. Voeg de volgende lagen toe:
  • De avocadopuree
  • De gesnipperde rode ui
  • Ricotta-kaas
  • Zwarte peper
  • Balsamico azijnroom
  • GR'EAT Glory
  • Lente-ui & bieslook
  • Serveer & deel met goed gezelschap!


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published