Cart 0

BEETROOT DIP • GOAT CHEESE • POMEGRANATE • BASIL • GR’EAT GLORY

DIP INSTRUCTIONS - EN
  1. Blend 200g cooked beetroot + 1 lime juice & zest + 1 tbs olive oil + seasalt + black pepper
  2. Top with fresh goat cheese, basil & GR’EAT granola Glory

DIP INSTRUCTIONS - FR

  1. Mélangez 200 g de betteraves cuites + 1 jus et zeste de citron vert + 1 cuillerée à soupe d'huile d'olive + sel marin + poivre noir
  2. Garnir avec du fromage de chèvre frais, du basilic et du granola GR'EAT Glory

DIP INSTRUCTIES - NL 

  1. Meng 200g gekookte rode biet + het sap van 1 limoen en zijn zeste + 1 theelepel olijfolie + zeezout + peper
  2. Top af met verse geitenkaas, basilicum en GLORY granola 


Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published