ROASTED BUTTERNUT · FETA · SPICY PARSLEY SALSA · CORN

English
INGREDIENTS
  • 1 butternut 
  • 1 corn 
  • 50g feta cheese 
  • 1 bunch of parsley 
  • 2 chili peppers
  • 1 lime
  • olive oil 
  • salt & pepper 
  • GR'EAT Granola ROMA: Sun-Dried Tomato, Balsamic Vinegar, Hazelnut & Pine Nut

INSTRUCTIONS

1. Cut the butternut in wedges, place in a baking thin covered with baking paper & bake in the oven at 180°C for 20-25min.⁠ 

2. In the meantime, prepare the spicy parsley salsa: chop the parsley, cut the pepper in small pieces, add it in a bowl with 20ml olive oil, the lime juice. Salt and pepper. ⁠

3. Grill the corn at medium heat in a pan ⁠until golden. Cut off the grains.⁠

4. Dress on a plate in the following order: butternut, the drizzled salsa, the corn, crumbled feta and the final touch: our 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗢𝗟𝗔 𝗥𝗢𝗠𝗔⁠. Finish off with a few flat parsley leaves.⁠ ENJOY!


français
INGRÉDIENTS
  • 1 butternut
  • 1 maïs
  • 50g de feta 
  • 1 botte de persil 
  • 2 piments
  • 1 citron vert
  • huile d'olive
  • sel & poivre
  • GR'EAT Granola ROMA: Tomate Séchée, Vinaigre Balsamique, Noisette & Pignon de Pin

INSTRUCTIONS

1. Coupez le butternut en rondelles, placez-les sur un papier de cuisson & cuisez dans le four à 180°C pendant 20-25min. 

2. Parallèlement, préparez la sauce piquante au persil: émincez le persil, coupez le piment en petits morceaux et ajoutez-y 20ml d'huile d'olive & le jus d'un citron vert. Salez et poivrez.

3. Grillez le maïs à feu moyen dans une poêle jusqu'à ce que ce soit doré. Égrenez le maïs.  ⁠

4. Dressez sur une assiette dans l'ordre suivant: butternut, sauce piquante, maïs, feta émiettée et terminez par la touche de croquant qui relèvera tout le plat: 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗢𝗟𝗔 𝗥𝗢𝗠𝗔⁠. Déposez quelques feuilles de persil et servez!

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