
BANANA BREKKIE - EN
INGREDIENTS:
- 3 ripe bananas
- 100g spelt flour
- 50g buckwheat grits
- 3 tbs greek yoghurt
- 3 whole eggs
- 1 ts ground cinnamon
- 1 ts yeast
- 1/2 ts bicarbonate
- Chopped pecans
- Dates, Cacaonibs, ... GR'EAT Energy granola
PREPARATION:
- Put all the ingredients in a mixing bowl.
- Blend in some ground nuts, dates & cacaonibs
- Place the dough in a lined baking tin.
- Top the cake with granola
- Bake for 30-40 min until the cake is golden (use a cooking probe to check the readiness of the cake. If the probe comes out dry & clean, the cake is ready.
- Let it cool down for 5 min and then let the cake cool down on a rack.
BANANA BREKKIE - FR
INGREDIENTS:
- 3 bananes bien mûres
- 100g de farine d'épeautre
- 50g de flocons de sarrasins
- 3 cs yaourt blanc
- 3 œufs
- 1 cc de cannelle
- 1 cc levure
- 1/2 cc bicarbonate
- Noix de pecan
- Dattes, Cacaonibs - granola
PRÉPARATION
- Dans un bol, mixez l’entièreté des ingrédients.
- Ajoutes des noix concassés (noix de pecan), dattes, cacaonibs
- Versez dans un moule à cake.
- Cuire à 180 degrés pendant 30 min.
- Sortir et laissez refroidir sur une grille.
BANANENBROODJE - NL
INGREDIENTS:
- 3 rijpe bananen
- 100g speltbloem
- 50g boekweit
- 3 el witte yoghurt
- 3 eieren
- 1 theelepel kaneel
- 1 cc gist
- 1/2 cc zuiveringszout
- Pecannoten
- Data, Cacaonibs - granola
VOORBEREIDING
- Meng alle ingrediënten in een kom.
- Voeg gesneden walnoten (pecannoten), dadels & cacao nibs toe.
- Giet in een taartvorm.
- Bak op 180 graden gedurende 30 minuten.
- Verwijder en laat afkoelen op een rooster.