Cart 0

BANANA BREAD

BREAKFAST BRUNCH DESSERT

BANANA BREKKIE - EN 
INGREDIENTS:
  • 3 ripe bananas
  • 100g spelt flour
  • 50g buckwheat grits
  • 3 tbs greek yoghurt
  • 3 whole eggs
  • 1 ts ground cinnamon
  • 1 ts yeast
  • 1/2 ts bicarbonate
  • Chopped pecans
  • Dates, Cacaonibs, ... GR'EAT Energy granola
PREPARATION:
  1. Put all the ingredients in a mixing bowl.
  2. Blend in some ground nuts, dates & cacaonibs
  3. Place the dough in a lined baking tin.
  4. Top the cake with granola
  5. Bake for 30-40 min until the cake is golden (use a cooking probe to check the readiness of the cake. If the probe comes out dry & clean, the cake is ready.
  6. Let it cool down for 5 min and then let the cake cool down on a rack. 
BANANA BREKKIE - FR 
INGREDIENTS: 
  • 3 bananes bien mûres
  • 100g de farine d'épeautre
  • 50g de flocons de sarrasins
  • 3 cs yaourt blanc
  • 3 œufs
  • 1 cc de cannelle
  • 1 cc levure
  • 1/2 cc bicarbonate
  • Noix de pecan
  • Dattes, Cacaonibs - granola

PRÉPARATION

  1. Dans un bol, mixez l’entièreté des ingrédients.
  2. Ajoutes des noix concassés (noix de pecan), dattes, cacaonibs
  3. Versez dans un moule à cake.
  4. Cuire à 180 degrés pendant 30 min.
  5. Sortir et laissez refroidir sur une grille.

 


BANANENBROODJE - NL

INGREDIENTS:

  • 3 rijpe bananen
  • 100g speltbloem
  • 50g boekweit
  • 3 el witte yoghurt
  • 3 eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 cc gist
  • 1/2 cc zuiveringszout
  • Pecannoten
  • Data, Cacaonibs - granola

VOORBEREIDING

  1. Meng alle ingrediënten in een kom.
  2. Voeg gesneden walnoten (pecannoten), dadels & cacao nibs toe.
  3. Giet in een taartvorm.
  4. Bak op 180 graden gedurende 30 minuten.
  5. Verwijder en laat afkoelen op een rooster.

 

 



Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published