BANANA BREAD

BANANA BREKKIE - EN 
INGREDIENTS:
  • 3 ripe bananas
  • 100g spelt flour
  • 50g buckwheat grits
  • 3 tbs greek yoghurt
  • 3 whole eggs
  • 1 ts ground cinnamon
  • 1 ts yeast
  • 1/2 ts bicarbonate
  • Chopped pecans
  • Dates, Cacaonibs, ... GR'EAT Energy granola
PREPARATION:
  1. Put all the ingredients in a mixing bowl.
  2. Blend in some ground nuts, dates & cacaonibs
  3. Place the dough in a lined baking tin.
  4. Top the cake with granola
  5. Bake for 30-40 min until the cake is golden (use a cooking probe to check the readiness of the cake. If the probe comes out dry & clean, the cake is ready.
  6. Let it cool down for 5 min and then let the cake cool down on a rack. 
BANANA BREKKIE - FR 
INGREDIENTS: 
  • 3 bananes bien mûres
  • 100g de farine d'épeautre
  • 50g de flocons de sarrasins
  • 3 cs yaourt blanc
  • 3 œufs
  • 1 cc de cannelle
  • 1 cc levure
  • 1/2 cc bicarbonate
  • Noix de pecan
  • Dattes, Cacaonibs - granola

PRÉPARATION

  1. Dans un bol, mixez l’entièreté des ingrédients.
  2. Ajoutes des noix concassés (noix de pecan), dattes, cacaonibs
  3. Versez dans un moule à cake.
  4. Cuire à 180 degrés pendant 30 min.
  5. Sortir et laissez refroidir sur une grille.

 


BANANENBROODJE - NL

INGREDIENTS:

  • 3 rijpe bananen
  • 100g speltbloem
  • 50g boekweit
  • 3 el witte yoghurt
  • 3 eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 cc gist
  • 1/2 cc zuiveringszout
  • Pecannoten
  • Data, Cacaonibs - granola

VOORBEREIDING

  1. Meng alle ingrediënten in een kom.
  2. Voeg gesneden walnoten (pecannoten), dadels & cacao nibs toe.
  3. Giet in een taartvorm.
  4. Bak op 180 graden gedurende 30 minuten.
  5. Verwijder en laat afkoelen op een rooster.

 

 

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être affichés

fr