TOAST • CREAM CHEESE • STRAWBERRY • PICKLED RED ONION • GR'EAT GRANOLA GLORY
TOAST • CREAM CHEESE • STRAWBERRY • PICKLED RED ONION • GR'EAT GRANOLA GLORY
english
INGREDIENTS for 2 toasts
Pickled red onions (marinate 6h)
- 2 big red onions
- white vinegar
- apple cider
- water
- 1 tsp. cane sugar
- sea salt & pepper (peppercorns)
Toasts
- 6 strawberries, approximately (!attention point: buy it organic as the most concentrated fruit in pesticide)
- 75 g cream cheese
- 30 g feta cheese
- 1 lime
- a few basilic leaves
- balsamic cream
- olive oil
- salt & pepper
- 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 buckwheat & sesame, mustard, provencal herbs, cashew nuts
INSTRUCTIONS
Pickled red onions
- Slice the red onions in thin slices
- Boil some water
- Place the onions into a jar and add white vinegar, cider, 1 tsp. cane sugar and the salt & pepper. You should arrive +- at the half of jar capacity, onions included, but adapt according to your taste.
- Then pour the boiled water until it covers the whole mixture in the jar
- Let it marinade for at least 6 hours. Keeps well in the refrigerator.
Toast
- Spread the toast with a thick layer of cream cheese, add a drizzle of olive oil and salt & pepper
- Cover the toast with the pickled red onion slices
- Top with sliced strawberries and sprinkle the feta cheese across the toast
- Finish with a drizzle of balsamic cream, the lime zest and the basilic
- Add the extra magical topping: 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 buckwheat & sesame, mustard, provencal herbs, cashew nuts
TOAST • FROMAGE FRAIS • FRAISES • OIGNONS ROUGES MARINES GR'EAT GRANOLA GLORY
français
INGREDIENTS pour 2 toasts
Oignons rouges marinés (marinez min 6h)
- 2 gros oignons rouges
- vinaigre de vin blanc
- cidre de pomme
- eau
- 1 càc de sucre de canne
- sel marin et grains de poivre
Toasts
- 6 fraises, environ (! attention: achetez-les bio car c'est le fruit le plus contaminé aux pesticides)
- 75 g de fromage frais
- 30 g de feta
- 1 citron vert
- quelques feuilles de basilic
- crème de balsamique
- huile d'olive
- sel et poivre
- 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 sarrasin & sésame noir, moutarde, herbes de Provence, noix de cajou
PREPARATION
Oignons rouges marinés
- Coupez les oignons rouges en fines lamelles
- Faire bouillir une casserole d'eau
- Placez les oignons dans un bocal que vous pouvez fermer hermétiquement, ajoutez du vinaigre blanc, du cidre, 1 càc de sucre de canne et le sel & poivre. Vous devriez arriver à +- la moitié du bocal, oignons inclus, à adapter selon vos goûts.
- Remplissez ensuite l'autre moitié d'eau chaude
- Laissez mariner le tout pendant minimum 6h. Se conserve bien au frigo.
Toast
- Tartinez une couche épaisse de fromage frais sur le toast, recouvrez d'un filet d'huile d'olive et sel & poivre.
- Recouvrez le toast de lamelles d'oignons marinées
- Ajoutez les fraises coupées en deux et effritez la feta par-dessus
- Ajoutez un filet d'huile d'olive, le zeste d'un citron vert, un filet de crème de balsamique et quelques feuilles de basilic
- Terminez avec une touche de magie: 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝘆 sarrasin & sésame noir, moutarde, herbes de Provence, noix de cajou
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