ORZO PASTA • CHANTERELLE MUSHROOMS • GR'EAT GLORY
RECIPE-NL
INGREDIENTS (for 4 people):
- 320g orzo pasta
- 200g chanterelles
- 80 pine nuts
- Parmigiano reggiano (shaved)
- Olive oil
- Balsamic vinegar cream
- Black pepper
- Fresh flat parsley
- GR'EAT Glory
INSTRUCTIONS:
1. Cook the orzo pasta for about 14 to 15 min.
2. Delicately clean the mushrooms using a brush. Stir fry them with olive oil for about 4-5min.
3. Roast the pine nuts until golden (4 min at 180°C in the oven or in a pan)
4. Dress individual plates: add 1/4 of the pasta, the chanterelles, the pine nuts, a dash of olive oil and a swirl of balsamic vinegar. Pepper. Sprinkle with GR'EAT GLORY and add some fresh flat parsley leaves. Enjoy!
RECETTE-FR
INGRÉDIENTS (pour 4 personnes) :
INGRÉDIENTS (pour 4 personnes) :
- 320g de pâtes orzo
- 200g de chanterelles
- 80 pignons de pin
- Parmigiano reggiano (rasé)
- Huile d'olive
- Crème au vinaigre balsamique
- Poivre noir
- Persil plat frais
- GR'EAT Glory
1. Faites cuire les pâtes orzo pendant environ 14 à 15 minutes.
2. Nettoyez délicatement les champignons à l'aide d'une brosse. Faites-les sauter à l'huile d'olive pendant environ 4-5min.
3. Faites rôtir les pignons jusqu'à ce qu'ils soient dorés (4 min à 180°C au four ou dans une poêle)
4. Habillez les assiettes individuelles : ajoutez 1/4 des pâtes, les girolles, les pignons, un filet d'huile d'olive et un filet de vinaigre balsamique. Poivrer. Saupoudrer de GR'EAT GLORY et ajouter quelques feuilles de persil plat frais. Savourez !
RECEPT-NL
INGREDIËNTEN (voor 4 personen):
1. Kook de orzo pasta voor ongeveer 14 tot 15 min.
2. Maak de champignons voorzichtig schoon met een borstel. 3. Roerbak ze met olijfolie gedurende ongeveer 4-5 min.
3. Rooster de pijnboompitten tot ze goudkleurig zijn (4 min. op 180°C in de oven of in een pan).
4. Individuele borden dresseren: voeg 1/4 van de pasta, de cantharellen, de pijnboompitten, een scheutje olijfolie en een draaiende balsamico azijn toe. Peper. Bestrooi met GR'EAT GLORY en voeg wat verse platte peterselie-blaadjes toe. Geniet ervan!
INGREDIËNTEN (voor 4 personen):
- 320g orzo pasta
- 200g cantharellen
- 80 pijnboompitten
- Parmigiano reggiano (geschoren)
- Olijfolie
- Balsamico azijnroom
- Zwarte peper
- Verse platte peterselie
- GR'EAT Glory
1. Kook de orzo pasta voor ongeveer 14 tot 15 min.
2. Maak de champignons voorzichtig schoon met een borstel. 3. Roerbak ze met olijfolie gedurende ongeveer 4-5 min.
3. Rooster de pijnboompitten tot ze goudkleurig zijn (4 min. op 180°C in de oven of in een pan).
4. Individuele borden dresseren: voeg 1/4 van de pasta, de cantharellen, de pijnboompitten, een scheutje olijfolie en een draaiende balsamico azijn toe. Peper. Bestrooi met GR'EAT GLORY en voeg wat verse platte peterselie-blaadjes toe. Geniet ervan!
Laat een reactie achter
Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd