TOMATOES • BURRATA • PEACH • BERRIES • GR'EAT GLORY
ANCIENT TOMATOES • BURRATA • PEACH • BLUEBERRIES • MULBERRIES • GR'EAT GLORY
Enjoy your Indian Summer!
Heirloom tomatoes • Datterino tomatoes • Burrata • White Peaches • Mulberries • Blueberries • Basil • Lemon & Lime Zest • Extra Virgin Olive Oil • Balsamic Cream • Black pepper • Sea salt flakes • GR’EAT Glory
Ingredients (serves 4):
- 6 heirloom tomatoes
- 10 datterino or cherry tomatoes
- 1 burrata
- A handful of blueberries
- A handful of mulberries
- 1 white (flat) peach
- 1 lemon
- 1 lime
- Extra virgin olive oil
- Balsamic vinegar
- Fresh basil
- Choose multiple shades & sizes of heirloom tomatoes. Wash the tomatoes carefully & dry them using a cloth. Important: Cut them crosswise in fine slices (ca. 0.5 cm) to discover the beautiful flowers formed by the flesh. Carefully arrange the slices on a large plate, alternating colours.
- Cut the dattarino tomatoes lengthwise. Add to the plate.
- Drizzle with olive oil, balsamic vinegar, Maldon sea salt flakes or fleur de sel.
- Tear apart the burrata & dipose the small pieces & arrange along the plate.
- Pepper.
- Slice small pieces of a white (flat) peach. Dispose.
- Zest some lime & lemon.
- Add some mulberries & blueberries.
- Add a few fresh whole basil leaves.
- Sprinkle with GR'EAT Glory
TOMATE • MOZZARELLA di BUFFALA • GR'EAT GLORY
Profitez de votre été indien !
Tomates anciennes - Tomates Datterino - Burrata - Pêches blanches - Mûres - Myrtilles - Basilic - Zeste de citron et de lime - Huile d'olive extra vierge - Crème balsamique - Poivre noir - Flocons de sel de mer - GR'EAT Glory
Ingrédients (pour 4 personnes) :
- 6 tomates anciennes
- 10 tomates datterino ou cerises
- 1 burrata
- Une poignée de myrtilles
- Une poignée de mûres
- 1 pêche blanche (plate)
- 1 citron
- 1 citron vert
- Huile d'olive vierge extra
- Vinaigre balsamique
- Basilic frais
- Choisissez plusieurs nuances et tailles de tomates anciennes. Lavez les tomates avec soin et séchez-les à l'aide d'un chiffon. Important : Coupez-les en fines tranches (environ 0,5 cm) dans le sens de la largeur pour découvrir les belles fleurs formées par la chair. Disposez soigneusement les tranches sur une grande assiette, en alternant les couleurs.
- Coupez les tomates dattarino dans le sens de la longueur. Ajoutez-les à l'assiette.
- Arroser d'huile d'olive, de vinaigre balsamique, de flocons de sel de mer de Maldon ou de fleur de sel.
- Déchirer les burrata et disposer les petits morceaux le long de l'assiette.
- Poivrer.
- Trancher les petits morceaux d'une pêche blanche (plate). Jetez-les.
- Zeste de citron vert et de citron.
- Ajoutez des mûres et des bleuets.
- Ajoutez quelques feuilles de basilic entières fraîches.
- Saupoudrer de GR'EAT Glory
TOMAAT • MOZZARELLA di BUFFALA • GR'EAT GLORY
Geniet van uw Indian Summer!
Heirloom tomaten - Datterino tomaten - Burrata - Witte Perziken - Moerbeien - Bosbessen - Basilicum - Citroen & Lime Zest - Extra Maagdelijke Olijfolie - Balsamicocrème - Zwarte peper - Zeezoutvlokken - GR'EAT Glory
Ingrediënten (voor 4 personen):
Heirloom tomaten - Datterino tomaten - Burrata - Witte Perziken - Moerbeien - Bosbessen - Basilicum - Citroen & Lime Zest - Extra Maagdelijke Olijfolie - Balsamicocrème - Zwarte peper - Zeezoutvlokken - GR'EAT Glory
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 6 erfstuk-tomaten
- 10 datterino of cherrytomaten
- 1 burrata
- Een handvol bosbessen
- Een handvol moerbeien
- 1 witte (platte) perzik
- 1 citroen
- 1 limoen
- Extra vierge olijfolie
- Balsamico azijn
- Vers basilicum
- Kies meerdere tinten en maten trostomaten. Was de tomaten zorgvuldig en droog ze af met een doek. Belangrijk: Snijd ze kruislings in fijne plakjes (ca. 0,5 cm) om de mooie bloemen te ontdekken die door het vruchtvlees worden gevormd. Schik de plakken voorzichtig op een groot bord, waarbij de kleuren elkaar afwisselen.
- Snijd de dattarino-tomaten in de lengte door. Voeg toe aan het bord.
- Besprenkel met olijfolie, balsamico azijn, Maldon zeezoutvlokken of fleur de sel.
- Scheur de burrata uit elkaar & dipseer de kleine stukjes & schik langs het bord.
- Peper.
- Snijd kleine stukjes van een witte (platte) perzik. Gooi het weg.
- Zest wat limoen & citroen.
- Voeg wat moerbeien en bosbessen toe.
- Voeg een paar verse hele basilicumblaadjes toe.
- Bestrooi met GR'EAT Glory
Laat een reactie achter
Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd