ROASTED BUTTERNUT · FETA · SPICY PARSLEY SALSA · CORN
- 1 butternut
- 1 corn
- 50g feta cheese
- 1 bunch of parsley
- 2 chili peppers
- 1 lime
- olive oil
- salt & pepper
- GR'EAT Granola ROMA: Sun-Dried Tomato, Balsamic Vinegar, Hazelnut & Pine Nut
INSTRUCTIONS
1. Cut the butternut in wedges, place in a baking thin covered with baking paper & bake in the oven at 180°C for 20-25min.
2. In the meantime, prepare the spicy parsley salsa: chop the parsley, cut the pepper in small pieces, add it in a bowl with 20ml olive oil, the lime juice. Salt and pepper.
3. Grill the corn at medium heat in a pan until golden. Cut off the grains.
4. Dress on a plate in the following order: butternut, the drizzled salsa, the corn, crumbled feta and the final touch: our 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗢𝗟𝗔 𝗥𝗢𝗠𝗔. Finish off with a few flat parsley leaves. ENJOY!
- 1 butternut
- 1 maïs
- 50g de feta
- 1 botte de persil
- 2 piments
- 1 citron vert
- huile d'olive
- sel & poivre
- GR'EAT Granola ROMA: Tomate Séchée, Vinaigre Balsamique, Noisette & Pignon de Pin
INSTRUCTIONS
1. Coupez le butternut en rondelles, placez-les sur un papier de cuisson & cuisez dans le four à 180°C pendant 20-25min.
2. Parallèlement, préparez la sauce piquante au persil: émincez le persil, coupez le piment en petits morceaux et ajoutez-y 20ml d'huile d'olive & le jus d'un citron vert. Salez et poivrez.
3. Grillez le maïs à feu moyen dans une poêle jusqu'à ce que ce soit doré. Égrenez le maïs.
4. Dressez sur une assiette dans l'ordre suivant: butternut, sauce piquante, maïs, feta émiettée et terminez par la touche de croquant qui relèvera tout le plat: 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗢𝗟𝗔 𝗥𝗢𝗠𝗔. Déposez quelques feuilles de persil et servez!
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