GR'EAT PORRIDGE • PURE CHOCOLADE • PEER
Deze functionele pap is jouw perfecte bondgenoot, zowel warm als koud, voor een energieke ochtend! Rijk aan vezels en een geweldige bron van eiwitten, bevat het ook prebiotica – essentiële voedingsstoffen die de goede bacteriën in je darmen voeden en een gezonde spijsvertering ondersteunen.
Hier is een eenvoudig recept voor een voedzaam en heerlijk ontbijt, waar je ook bent!
INGREDIËNTEN
- 40 g GR'EAT Porridge Chocolade & Hazelnoot
- 120 ml water
- 40 ml (plantaardige) melk
- 1 rijpe peer (wij gebruikten de ‘Conference’ variëteit)
- 20 g boter
- 1 à 2 el ahornsiroop
- 1 tl kokossuiker
- 3 tl Joy & Hazelnoot granola
BEREIDING
-
Meng 40 g havermoutpap met 120 ml water. Verwarm op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten en roer regelmatig tot het een romige en gladde textuur heeft. Voeg een scheutje (plantaardige) melk toe en roer door.
-
Bak ondertussen enkele plakjes peer in een pan met 15 g boter, 1 el ahornsiroop en een snufje kaneel tot ze goudbruin zijn.
-
Serveer de pap in een grote kom. Bestrooi met een dun laagje kokossuiker en voeg enkele blokjes boter toe. Leg de gebakken peer erop, voeg een theelepel Naughty speculoos notenpasta toe en werk af met Joy granola (pure chocolade & hazelnoot).
Perfect voor knusse ochtenden! 🥣
Laat een reactie achter
Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd