CHIA PUDDING

 

ūüĆŅChiapudding ūüĆŅ - EN

INGREDIENTS (for 2 people): 

  • 250 ml organic coconut milk
  • 3 tablespoons of chia seeds
  • 1 tbs maple syrup (optional)
  • 1/4 teaspoon vanilla extract (optional)
  • frozen or fresh berries

INSTRUCTIONS

  1. The night before (or minimum 2 hours before), mix the ingredients in a bowl with a fork, let it rest for 10 minutes and stir again.
  2. Put in glass jars (consider adding fruit layers), close with a lid & let it rest in the fridge for minimum 2 hours-overnight
  3. Enjoy!

The pudding stay good for 3 days (without fruit layers), a perfect brekkie or snack for on-the-go.

 

ūüĆŅ¬†Pudding de chia ūüĆŅ - FR

INGR√ČDIENTS¬†(pour 2 personnes) :

  • 250 ml de lait de coco bio au autre lait v√©g√©tal
  • 3 cs de graines de chia
  • 1 cs de sirop d'√©rable (optionnel)
  • 1/4 cc d'extrait de vanille (optionnel) ou poudre de cacao (crue)
  • Fruits des bois frais ou congel√©s

PR√ČPARATIONS

1. La veille (ou min. 2 h à l'avance), mélangez les ingrédients (sauf les fruits) dans un bol et laissez reposer 10 min. Re-mélangez.
2. Placez dans de bocaux en verre. Vous pouvez faire des couches en alternant avec des fruits frais. Recouvrez les bocaux & laisser reposer min. 2h à toute la nuit.

Les puddings restent bon pendant 3 jours au frigo si vous ne mettez pas de couches de fruits. Parfait pour un petit-dej' ou snack.

 

ūüĆŅ Chia Pudding¬† ūüĆŅ - NL

INGREDI√čNTEN¬†(voor 2 personen):

  • 250 ml biologisch kokosmelk¬†
  • 3¬†eetlepels chia zaden
  • 1 eetlepel esdoornsiroop (optioneel)
  • 1/4 theelepel vanille-extract (optioneel)
  • Bevroren of verse bessen¬†

BEREIDING

  1. De avond ervoor (of minimaal 2 uur ervoor), meng de ingredi√ęnten in een kom met een vork, laat het 10 minuten rusten en roer opnieuw.¬†
  2. Doe het mengsel in glazen potten (maak fruitlagen), sluit met een deksel en laat het minimaal 2 uur in de koelkast rusten. 
  3. Enjoy!

De pudding blijft goed gedurende 3 dagen (zonder de fruitlagen). Een perfecte snack voor wanneer u onderweg bent! 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl