CHIA-PUDDING
🌿Chiapudding 🌿 - NL
INGREDIËNTEN (voor 2 personen):
- 250 ml biologische kokosmelk
- 3 eetlepels chiazaad
- 1 el ahornsiroop (optioneel)
- 1/4 theelepel vanille-extract (optioneel)
- bevroren of verse bessen
INSTRUCTIES
- Meng de ingrediënten de avond ervoor (of minimaal 2 uur van tevoren) in een kom met een vork, laat het 10 minuten rusten en roer opnieuw.
- Doe het in glazen potten (overweeg om laagjes fruit toe te voegen), sluit af met een deksel en laat het minimaal 2 uur in de koelkast rusten gedurende een nacht
- Genieten!
De pudding blijft 3 dagen goed (zonder fruitlaagjes), een perfect ontbijtje of tussendoortje voor onderweg.
🌿 Pudding de chia 🌿 - FR
INGREDIËNTEN (voor 2 personen) :
- 250 ml biologische kokosmelk in de plantaardige natuur
- 3 stuks korrels van chia
- 1 cs de sirop d'érable (optioneel)
- 1/4 cc extra vanille (optioneel) of cacaopoeder (crue)
- Vruchten van het vlees of de congels
VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN
1. De sluier (of min. 2 uur op voorhand), meng de ingrediënten (het fruit) in een bol en laissez rust 10 minuten. Re-mélangez.
2. Plaats de bocaux en verre. U kunt de banken afwisselend met fruit uit de kast halen. Recouvrez les bocaux & laisser reposer min. 2 uur à toute la nuit.
Les puddings zijn bon hanger 3 dagen in de koelkast als je geen fruitbanken meer hebt. Parfait voor een klein tussendoortje.
🌿Chiapudding🌿 - NL
INGREDIËNTEN (voor 2 personen):
- 250 ml biologische kokosmelk
- 3 eetlepels chiazaden
- 1 eetlepel esdoornsiroop (optioneel)
- 1/4 theelepel vanille-extract (optioneel)
- Bevroren van verse bessen
BEREIDEND
- De avond ervoor (of minimaal 2 uur ervoor), meng de ingrediënten in een kom met een vork, laat het 10 minuten rusten en roer opnieuw.
- Doe het mengsel in glazen potten (maak fruitlagen), sluit met een deksel en laat het minimaal 2 uur in de koelkast rusten.
- Genieten!
De pudding blijft 3 dagen goed (zonder de fruitlagen). Een perfecte snack voor als je onderweg bent!
Laat een reactie achter
Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd