CRUNCHY BANANA BREAD

English
INGREDIENTS:  
  • 3 ripe bananas
  • 100g spelt flour
  • 50g buckwheat grits
  • 3 tbs greek yoghurt
  • 3 whole eggs
  • 1 ts ground cinnamon
  • 1 ts yeast
  • 1/2 ts bicarbonate
  • Chopped pecans
  • Dates, Cacao nibs
  • 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆: Nuts & Seeds, Cranberry & Coconut Chip, Puffed Quinoa. 
PREPARATION:
  1. Put all the ingredients in a mixing bowl.
  2. Blend in some ground nuts, dates & cacao nibs
  3. Place the dough in a lined baking tin.
  4. Top the cake with granola before baking
  5. Bake for 30-40 min until the cake is golden (use a cooking probe to check the readiness of the cake. If the probe comes out dry & clean, the cake is ready.
  6. Let it cool down for 5 min and then let the cake cool down on a rack. 

Français
INGREDIENTS: 
  • 3 bananes bien mûres
  • 100g de farine d'épeautre
  • 50g de flocons de sarrasins
  • 3 cs yaourt blanc
  • 3 œufs
  • 1 cc de cannelle
  • 1 cc levure
  • 1/2 cc bicarbonate
  • Noix de pecan
  • Dattes, Graux de Cacao
  • 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆: Graine & Noix, Canneberge & Flocon de Noix de Coco, Quinoa Soufflé

PRÉPARATION

  1. Dans un bol, mixez l’entièreté des ingrédients.
  2. Ajoutez des noix concassées (noix de pecan), dattes et les gruaux de cacao.
  3. Versez dans un moule à cake.
  4. Recouvrez le cake de granola.
  5. Cuire à 180 degrés pendant 30 min.
  6. Sortir et laissez refroidir sur une grille.

Nerderlands

INGREDIENTS:

  • 3 rijpe bananen
  • 100g speltbloem
  • 50g boekweit
  • 3 el witte yoghurt
  • 3 eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 cc gist
  • 1/2 cc zuiveringszout
  • Pecannoten
  • Data, Cacao nibs 
  • 𝗚𝗥'𝗘𝗔𝗧 𝗴𝗿𝗮𝗻𝗼𝗹𝗮 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆: Hazelnoot & Veenbes, Kokoschip, Gepofte Quinoa.

VOORBEREIDING

  1. Meng alle ingrediënten in een kom.
  2. Voeg gesneden walnoten (pecannoten), dadels & cacao nibs toe.
  3. Giet in een taartvorm.
  4. Top met de granola.
  5. Bak op 180 graden gedurende 30 minuten.
  6. Verwijder en laat afkoelen op een rooster.

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl